Jubileumsboken "Krutt i beina"

Buy this
  • kr 500,00 NOK
  • 158 Igjen

”Krutt i beina” Raufoss Fotball gjennom 100 år, er på nesten 400 sider og byr på det meste av både opp og nedturer i klubbens stolte historie.

”Krutt i beina” er ei reise gjennom 100 år, med oppturer og nedturer med lokalsamfunnets stolthet, Raufoss Fotball. En institusjon som har satt Raufoss på kartet gjennom mange år, som har spist kirsebær blant de de store, tålt opp og nedturer, glede og skuffelser. Bygdeklubben som har fostret storheter og A-landslagsspillere som Knut Dahlen, Roy Strandbakke, Bredo Østilen, Stein Kolshaugen og ikke minst internasjonale stjerner som Svein Grøndalen og verdens beste keeper, Bente Nordby. Vi har grunn til å være stolte!

I ”Krutt i beina” får du oppleve en klubb som selv har bygget sine anlegg - med en enorm dugnadsinnsats. En klubb som har vært opptatt av kompetanse på alle nivåer, store sportslige oppturer og noen nedturer. Du møter profiler, sentrale personer, sterke historier som har preget klubben. Du inviteres også innom på ”bakrommet”, der det også til tider var dramatisk som ute på banen.